Program


Aurora (CAT)

Aurora (CAT)

Pere Martínez az egyik legígéretesebb katalán flamenco énekes, ami eleve kuriózum. Új formációja, az Aurora kisérletező szellemére jellemző, hogy előadásaikban mindig van valamilyen csavar, játsszanak klasszikus Manuel de Falla szerzeményeket, Garcia Lorca megzenésített verseit, vagy spanyol népzenét.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. július 25. csütörtök, 20:00

A fiatal zenészek merészen értelmezik újra a hagyományt, Pere Martínez varázslatos hangja és egy lenyűgöző flamenco táncos mutatja meg a spanyol zene fiatal arcát. A Budapest Ritmo-n két éve nagy sikerrel szereplő csapat ezúttal az Opus Jazz Club vendége lesz.

Közreműködik:

    Pere Martinez - ének
    Max Villavecchia - zongora
    Javier Garrabella - basszusgitár
    Joan Carles Mari - dob
    Jose Manuel Álvarez - tánc

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik. Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!