Program


Aurevoir.Szimfonik

Aurevoir.Szimfonik

Az Aurevoir. nyolc éve szinte a semmiből került a fesztiválok nagyszínpadaira, népzenében gyökerező, annak dallami és szöveges hagyományait rockos-alternatív hangzásba ültető egyedi dalaival hódította meg a közönséget.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 30. kedd, 20:00

Ethno-beatként definiált zenéjükben koncepciózusan van jelen a sokszínűség: a magyar, cigány, ír és délszláv népzene motívumai és a hatvanas évek beatje mellett a francia kávéházi sanzonok világa és a reneszánsz, barokk zene is ott lapul. Az eddigi sikertörténet és a folyamatos fejlődés következő zenei állomása egy szimfonikus koncert a Szolnoki Szimfonikus Zenekar társaságában.

A szimfonikus koncert zenei vezetője az Aurevoir. szaxofonosa, Cseke Dániel, aki 2022-ben diplomázott a Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem jazz tanszékén. Az ő személye egyfajta kapocs a zenekar és a másféle stílusok között, ezúttal pedig új szintre emeli az Aurevoir.-dalokat. A „hangos" fesztiválkoncertekkel szemben itt nem a ritmusok dominálnak majd, hanem a dallamoké a főszerep: a népzenei hagyományok klasszikus zenei hangszereléssel megtámogatva új dimenziókat kapnak. A szimfonikus koncert társhangszerelője Kováts Gergő, aki nagyzenekari hangszerelési képességeit legutóbb a NART Orchestra, és a Fővárosi Rapcirkusz produkcióiban csillogtatta meg, de korábban dolgozott a BDZ Quartettel, a Tárkány Művekkel vagy az Uljana Quartettel is. A népzenével ápolt különleges kapcsolatát már egyetemi éveiben megszilárdította - Juhász Zoltántól furulyázni, Csávás Attilától tárogatózni tanult. Korábbi munkái során alakította ki egyedi hangját, amely mégis organikusan kapcsolódik a szerteágazóan gazdag hagyományhoz.

Vezényel: Balogh Sándor

Aurevoir.:
ének, gitár, ír buzuki: Agócs Márton
ének, mandolin: Fejér Mihók
tangóharmonika, billentyűs hangszerek, vokál: Fejér Ágoston
gitár, vokál: Orosz Kristóf
szaxofon, fuvola: Cseke Dániel
basszusgitár: Gelencsér Gábor
ütőhangszerek: Szűcs Viktor
hegedű: Katona Bálint

Közreműködik: Szolnoki Szimfonikus Zenekar

Rendező: Müpa

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AZ ÁLARCOSBÁL Opera három részben, három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi…

Ajánló


A szenvedélyes és életteli előadás páratlanul hiteles módon jeleníti meg a tradicionális spanyol flamenco kirobbanó erejét és érzelmi töltetét. (esőnap…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!