Program


Aurevoir. Vendég: VAN zenekar

Aurevoir. Vendég: VAN zenekar

Az Aurevoir. zenekar koncertje a Nagyerdei Víztoronyban!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 17. szombat, 20:00

A harmadik esztendejét taposó zenekar máris számos tapasztalatot tudhat maga mögött; miután meghódították a budapesti klubokat, idén kis – és nagyfesztiválok és vidéki fellépések során mutatták meg a közönségnek, hogy mi is az az ethno-beat. Zeneileg számos kultúrából merítenek: az angolszász beat és a Kárpát-medence népzenéje mellett balkáni és ír dallamoktól kezdve a régizenéig sok műfaj megfér egymás mellett, miközben gyakran nyúlnak magyar költők verseihez is. Színpadi jelenlétük és koncertjeik energiája pedig mindenkit biztosít afelől, hogy feledhetetlen élmény maradjon utánuk.

2017-es bemutatkozó EP-jük, az ethno-beat után idén első nagylemezüket is elkészítették, amely a Kikötő címet viseli – utalva ezzel arra, hogy ezzel az anyaggal megtalálták a stílusok közti útkeresés végpontját. Nyáron olyan helyeken mutatták be a lemez anyagát, mint a VOLT Fesztivál, Campus, SZIN, Művészetek Völgye vagy a szerbiai Malomfesztivál. Hopsza című dalukkal pedig felkerültek a legnagyobb világzenei rendezvény, a WOMEX hazai válogatáslemezére.

November 17-én Debrecenbe is elhozzák ezeket a dalokat, az estét pedig a VAN nyitja meg.

Ajánlatunk


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi.

Ajánló


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai…

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!