Program


Auer Fesztivál - Veszprém - VOŁOSI EGYÜTTES

Auer Fesztivál - Veszprém - VOŁOSI EGYÜTTES

Igazi világzenei szenzációnak lehetünk szem- és fültanúi a 10. Nemzetközi Auer Fesztiválon. A jazz, a rock, a világzene és a filmzene ötvözeteként született kuriózum garantálja a felfokozott hangulatot!


 több

Aktuális előadások



VOŁOSI Együttes

„VOŁOSI-t hallgatni és nézni olyan, mint átélni egy varázslatot.” (Jun-Lin Yeoh, Rainforest World Music Festival)

„Azt hiszem, ki lehet mondani: ez ma a világ legjobb vonós világzenei produkciója, nem a tempót, nem a hangmagasságokat, nem az időt érzékeljük, hanem a zene egy eddig ismeretlen összetevőjét.” (Végső Zoltán, Élet és Irodalom)

Igazi világzenei szenzációnak lehetünk szem- és fültanúi a 10. Nemzetközi Auer Fesztiválon. A jazz, a rock, a világzene és a filmzene ötvözeteként született kuriózum garantálja a felfokozott hangulatot! A 2010-ben alakult VOŁOSI a lengyel világzenei élet egyik vezető együttese, mely sorra nyeri a nemzetközi díjakat. Megalakulásuk óta a világszerte több, mint 850 koncertjükkel a különböző koncerthelyszínek, fesztiválok ünnepelt sztárjai, így például – a teljesség igénye nélkül – a King’s Place London, az Amsterdam Concertgebouw, a Sziget Fesztivál, a Wiener Konzerthaus, a St. Martin-in-the- Fields vagy a Rainforest World Music Festival.
Hangzásában és már az összeállításában is kétségtelenül az egyik legkülönlegesebb vonós formáció, mely nagy világkörüli hódító hadjáratra indult a zenerajongók körében. Az öt igazán virtuóz vonós művész elképesztő energiákkal, népi ihletettségű muzsikákkal és teljesen egyedi hangulatával várja a világzene rajongóit Veszprémbe. Lajkó Félix-szel közösen készített lemezük sorozatos toplistás helyezéseknek köszönhetően bekerült 2019-ben a legjobb világzenei lemezek közé. A BBC és több német közszolgálati csatorna is rendszeresen közvetíti koncertjeiket.
A Fesztiválra saját dalokkal érkeznek, melyekben a népi hangulatú elemek mellett az improvizációban bontakoznak majd ki a zenészek, igazi világzenei forgatagba hívva a hallgatóságot.

A műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

Ajánló


A jazz, blues, rock és funk iránt egyaránt fogékony gitáros, Mike Gotthard ezen a novemberi estén saját jazz-rock világába hívja…

Az elefántcsontparti Tiken Jah Fakoly Afrika egyik zenei ikonja, az ottani reggae egyik legnagyobb sztárja.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!