Program


Auer Fesztivál - Veszprém - GÁRDONYI ZOLTÁN IFJÚSÁGI KAMARAZENEKAR

Auer Fesztivál - Veszprém - GÁRDONYI ZOLTÁN IFJÚSÁGI KAMARAZENEKAR

A veszprémi Gárdonyi Zoltán Ifjúsági Kamarazenekar a Csermák Antal Alapfokú Művészeti Iskola növendékeiből áll. Demel Eszter karnagy irányítása alatt az egyik legismertebb hazai ifjúsági együttessé vált.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: augusztus 3. szerda, 17:30

Érett zenei előadásmódjukkal, hangzásvilágukkal rendszeresen kivívják a közönség elismerését. A Gizella- és Megyei Prima Díjas együttes többször nyert az Országos Zenekari Versenyen 1. helyezést, megkapta a Legjobb Bartók interpretáció különdíjat, Belgiumban a European Youth Music Festival for Young People nemzetközi versenyen I. díj CUM LAUDE minősítéssel végzett. Pozsonyban a Szlovák Rádióban megrendezett nemzetközi versenyen 1. helyezést és Arany-minősítést kaptak. Felléptek Budapesten a MÜPA Üvegtermében, a Várkert Bazárban, Amszterdamban, Prágában, Belgium, Dánia, Hollandia, Franciaország és Luxemburg több városában. Rendszeresen képviselik az ifjúsági korosztályt az Auer Fesztiválon és a Klassz a pARTon sorozatban. Idén májusban a VEB 2023 képviseletében 4 koncertet adtak a luxemburgi Remix’22 European Youth Music Festivalon. Karnagyuk, Demel Eszter 2020-ban elnyerte a MOL Mester M díjat, valamint a Magyar Művészetoktatásért Plakettet.

Műsor:
RAMEAU: Táncszvit
DVORAK: Á-dúr keringő
BARTÓK: Gyermekeknek
MASCAGNI: Intermezzo
ROSSINI: Tell Vilmos – Nyitány
SEARLE: Blues Tango

Vezényel: Demel Eszter

Közreműködik:
Gaál Gabriella – hegedű
Vásárhelyi Borbála – hegedű
Simon Ágnes – gordonka
Varga Zsófia – gordonka

Ajánlatunk


Mondd meg, hogy imádom a pesti nőket - Gyönyörű ének, csodálatos dallamok, látványos táncjelenetek egy eredeti magyar operett-mulatságban. Bemutató: 2020. október 23.

Egy felejthetetlen este résztvevői lehetnek, akik ellátogatnak az Illúzió Mesterei showműsorra. A műsorban szereplő előadók nemzetközi Tv show-k, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!