Aszú December
Az aszú a magyar borkultúra igazi kincse – a Tokaji borvidék különleges ajándéka, ahol a természet és a borász mestersége találkozik. Mézes, barackos, gazdag és elegáns – minden kortya egy történet a türelemről és a hagyományról.
Az aszú a magyar borkultúra igazi kincse – a Tokaji borvidék különleges ajándéka, ahol a természet és a borász mestersége találkozik. Mézes, barackos, gazdag és elegáns – minden kortya egy történet a türelemről és a hagyományról.
Minden kedden vendégeink megkóstolhatják az aszú varázsát egy különleges kóstoló keretében, válogatott pincészetek társaságában.
December 2. (kedd) – 18:00-tól – Balassa Pince (Tokaj)
Vendégünk Balassa István. A Balassa Pince a Tokaji borvidék hagyományos stílusát és eleganciáját ötvözi a modern borászati szemlélettel. Aszúik gazdag mézes aromájukkal és finom barackos jegyeikkel a régió karakterét mutatják.
December 9. (kedd) – 18:00-tól – Szepsy Pince (Tokaj)
Vendégünk Ifj. Szepsy István. A Szepsy Pince világszerte elismert Tokaji aszúival kiemelkedik a borvidékről. Borai komplexek, koncentráltak, minden kortyukban a szőlő, a dűlő és a mesterség szeretete érződik.
December 16. (kedd) – 18:00-tól – Gizell Pince (Tokaj)
Vendégünk Szilágyi László. A Gizell Pince családi borászatként harmonikus, elegáns aszúkat készít, mindig a Tokaji hagyományokat követve, a természet adta aromákkal.
December 23. (kedd) – 18:00-tól – Oremus (Tokaj)
Vendégünk az Oremus Kereskedelmi vezetője. Az Oremus az egyik legismertebb Tokaji aszúmárka, híres eleganciájáról és precizitásáról. Aszúik gazdag textúrával, mély ízekkel és hosszú lecsengéssel kápráztatnak.
Vágyi Petra, klinikai szakpszichológus, sématerapeuta.
item(s) in basket
total:
Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.