Program


Art for Kids - Karácsonyi üdvözlőlap készítése - angol és magyar nyelvű foglalkozás 8-12 éveseknek

Art for Kids - Karácsonyi üdvözlőlap készítése - angol és magyar nyelvű foglalkozás 8-12 éveseknek

Művészeti alkotás gyerekeknek angol nyelvtanulással az YBL6 Művészeti Térben, a Várkert Bazár új helyszínén. Horváth Anna Róza képzőművész, vizuáliskultúra-tanár vezetésével változatos művészeti technikákkal és témákkal ismerkedhetnek meg a gyerekek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 16. szombat, 10:30

 Ezúttal az adventre hangolódunk: különleges karácsonyi üdvözlőlapot készítünk ragasztással és nyomtatással. A programra kezdő angolosokat is várunk, a foglalkozás angol és magyar nyelven is zajlik.

A programot 8-12 éves korosztály számára alakítottuk ki, így kérjük, ennek megfelelő korú gyermek számára váltsanak jegyet, hogy a foglalkozást minden résztvevő tudja élvezni! Foglalkozás időtartama: 120 perc

Amíg a gyerekek alkotnak, a felnőtteknek ajánljuk figyelmébe a Vagyok, aki vagyok című kiállításunkat az YBL6 Művészeti Térben, amely a magyar képzőművészet 1945 utáni válogatását mutatja be a Jáky-gyűjteményből. A tárlat belépőjeggyel látogatható.

Ajánlatunk


félig mese - félig musical 9-99 éves korig 2 részben

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

A világhírű amerikai Harlem Globetrotters a 2024-es világkörüli turnéjuk keretében, 2024. március 5-én a Veszprém Arénába, március 6-án Budapesten az…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!