Program


ART Collector Workshop - Műtárgy és kiállítás

ART Collector Workshop - Műtárgy és kiállítás

Műtárgy és kiállítás - Workshop a műtárgyak hosszútávú megőrzéséről és kezeléséről gyakorlati példák alapján

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 27. szerda, 18:00

Az előadás célja, hogy ismertesse egy gyűjtemény hosszú távú megőrzésének és kölcsönzésének alapjait az állomány szakszerű állapotfelmérésének, dokumentálásának és nyilvántartásának bemutatásán keresztül. Műtárgyvédelem alatt a műalkotások környezetének ellenőrzését értjük, lehetővé téve, hogy változatlan állapotban őrződjenek meg. A konzerválás olyan tevékenység, mely a műtárgyat megvédi a károsodástól, vagy a lehetőségek szerint késlelteti annak bekövetkezését. Egy gyűjtemény kezelésének elengedhetetlen feltétele a szakszerű gyakorlati megoldások keresése és a műtárgyak aktív állományvédelmi beavatkozásának segítése. Egy gyűjtemény népszerűsítéséhez kiemelt figyelmet kell fordítani a műtárgyvédelmi követelményeinek kialakítására és fejlesztésére, a műtárgykörnyezet vizsgálatára, a logisztikai feladatok és nyilvántartás kezelésére, valamint a műtárgyak szakszerű felkészítésére és szállítására. A műtárgyak kölcsönzése hozzáférést biztosít a kutatáshoz és a gyűjtemény népszerűsítéséhez, ehhez azonban létre kell hozni egy szakszerű nyilvántartást és meg kell teremteni a gyűjtemény hosszú távú megőrzésének feltételeit.

Előadó: Kónya Béla - Osztályvezető, Műtárgyvédelmi és Restaurátor Osztály Ludwig Múzeum

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

elkafkásodás két részben

Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

Ajánló


19:00 Kapunyitás 20:00 Beton.Hofi 22:00 Krúbi Beton.Hofi Rap Artist Krúbi háromszoros Fonogram-díjas énekes, rapper, zeneszerző, szövegíró. Első dalában, a 2017…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!