Program


Art Anzix Színház bemutatja - Edvin Marton & Evgeni Plushenko: KINGS ON ICE
2

Art Anzix Színház bemutatja - Edvin Marton & Evgeni Plushenko: KINGS ON ICE

Ne hagyja ki a ragyogó művészek fúzióját, szórakoztató és kiváló program kicsiknek és nagyoknak egyaránt, kihagyhatatlan CSALÁDI PROGRAM !

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 29. vasárnap, 19:00

A világ számos országa után, a Jég Királyai ismét hazánkba látogatnak. Láss jeges csodát!

2018. április 29. este 7 órára kivételes és lenyűgöző előadásra invitáljuk  Önöket a Papp László Budapest Sportarénába.
Egyedülálló zenés – jeges – varázslatos - exclusive show, végtelen szenvedéllyel és kiemelkedő tehetségekkel érkezik  a magyar közönség elé.

A Jég Királyai között a műkorcsolya világhírű olimpiai  és Európa  bajnokait : Evgeni Plushenkot (olimpiai bajnok), Adelina Sotnikovát (olimpiai bajnok) Alexander Smirnov-Yuko Kawagutit (Európa  bajnok), Tomas Vernert (Európa bajnok), Florent Amodiot (Európa bajnok) láthatjuk  és nem utolsó sorban a kiváló világhírű  Emmy- díjas hegedűművészt, Edvin Martont.

 Evgeni Plushenko - a világ legnagyobb korcsolyázó tehetsége,  többszörös  olimpiai bajnok. 1996-tól több mint 50 aranyérmet nyert, és történelmet írt a 4-3-3 kombinált ugrással. Fontos kiemelni, hogy az aranyérmek szervesen kapcsolódnak Edvin Martonhoz, ugyanis az Ő zenéjére versenyzett.

Edvin Marton világhírű Emmy díjas hegedűművész, igazi műkincs Antonius Stradivarius hegedűjével(- 1699-) a világ hegedűversenyének aranyérmes győztesével kápráztatja el a publikumot pazar fények pompájában.

Rajtuk kívül még számos világsztár tudásán ámulhatunk majd a Papp László Budapest Sportarénában, bár az izgalmak fokozása végett a fellépők végleges listáját a szervezők egy későbbi időpontban hozzák nyilvánosságra.

A lenyűgöző és különleges produkcióban, a korcsolyázók feszegetik a gravitáció törvényét, izgalmas  és olykor veszélyes koreográfiákkal gazdagítják az előadást.

A műkorcsolya elitje mellett megszólalnak a nagy klasszikusok, mint például  a Keresztapa, mely páratlan érzéssel tölti el a produkciót.

A Kings On Ice zenéjének egyik részét  Edvin Marton  szerezte.

A show a Danubius Music Produkciós Iroda ill. az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg.

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar vezényel: Guido Mancusi

Pintér Béla és Társulata: A Sehova Kapuja

Ajánló


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!