Program


Anyósülés - Kovács András Péter önálló estje, előzenekar: Szabó Balázs Máté

Anyósülés - Kovács András Péter önálló estje, előzenekar: Szabó Balázs Máté

Dumaszínház előadás

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. október 1. szombat, 18:00

Az anyósülésbe huppanni a villamosról azt jelenti: luxus, kényelem, egyéni törődés, tempó. Az anyósülésbe huppanni a volán mögül azt jelenti: kontrollvesztés, bizonytalanság, lefokozás, kudarc. Márpedig 2020-21 olyan időszak volt, mikor elég keveset volt nálam a volán. Ezen az előadáson elmesélem, milyen volt másfél évig az anyósülésen utazni. 

Ajánlatunk


Bodó Viktor új előadása az önsegítő függő csoportok mintájára és igaz történetek alapján készül. A csoport olyan szélsőséges karakterek találkozóhelye, akik egyébként soha nem ülnének le egymással. Történeteikben a reália keveredik a mindennapi abszurddal, a dráma a tragikomédiával. Egy ilyen kétórás gyűlésen megtörténhet minden, ami csak elképzelhető, és az is, ami nem.

Margit Auer: Mágikus állatok iskolája Milyen érzés lenne, ha lenne egy saját, csakis hozzád kötődő állatod? Aki téged megért, beszélgetni tudsz vele, mindenhova elkísér, és soha többé nem kellene egyedül lenned?

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!