Program


Anton Pavlovics Csehov: Sirály

Anton Pavlovics Csehov: Sirály

Csehov klasszikusát Székely Kriszta, a budapesti Katona József Színház rendezője, a generációk és szakmai hitvallások konfliktusa mellett az alapvető emberi vágyak drámájának látja, amelyet átsző a mély életismeret és a humor.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 8. vasárnap, 15:00

Anton Pavlovics Csehov: SIRÁLY
színmű
fordította: Radnai Annamária

Azt mondják, aki szerencsétlen a szerelemben, szerencsés a hivatásában – vagy legalább a kártyában. A Sirály szereplői szenvedélyesen keresnek valamit, ami értelmet ad az életnek. Van, aki mindent akar: szerelmet és sikert, és bármit megtenne azért, hogy elérje; van, aki beérné már azzal is, hogy tartozhat valakihez; és van, akinek semmi nem sikerül, hiába szeretné mindennél jobban.

Arkagyina, az ismert színésznő szerelmes Trigorinba, a sikeres íróba. Kosztya, a kezdő író szerelmes Nyinába, aki színésznő szeretne lenni. Kosztya elveti a művészet hagyományos formáit, a rutint és valami újat keres. Trigorin és Arkagyina beérkezett muvészek, akik kíméletlenül manovereznek a szakma és a magánélet útvesztoiben. És miközben Arkagyina új szerelméért rajong, nem tudja megadni azt a figyelmet és szeretetet, amire fiának, Kosztyának nagy szüksége lenne.

Szereposztás:
ARKAGYINA (Irina), színésznő...................... Radó Denise
TREPLJOV (Kosztya), a fia............................ Csákvári Krisztián
NYINA............................................................. Bíró Panna Dominika
TRIGORIN (Borisz), író................................... Hajduk Károly
MÁSA.............................................................. Molnár Nikolett
DORN, orvos................................................... Molnár László
SZORIN (Petrusa), Arkagyina bátyja.............. Karczag Ferenc
POLINA, Mása anyja...................................... Gombos Judit
SAMRAJEV, intéző, Polina férje..................... Mészáros István
MEDVEGYENKÓ, tanító................................. Harna Péter

Alkotók:
Díszlettervező: Tihanyi Ildi
Jelmeztervező: Pattantyus Dóra
Segédrendező: Kádár Krisztina
Dramaturg: Szabó-Székely Ármin

Rendező: Székely Kriszta

Ajánlatunk


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

Az abszurd közegben megelevenedő mese Don Quijotéról, a búsképű lovagról szól, aki addig álmodozott egy szebb és jobb világról, amíg elhitte, hogy valóban létezik.

ÚJ programelem a Debrecen Drive előestéjére. Legyetek részesei az adrenalinnak, a gumikoptatásnak és a lélegzetelállító mutatványoknak egy különleges effektekkel megspékelt esti show-n!

Ajánló


Május 27-29-én a gyereknapi hétvégén második alkalommal ismét jön az ország legnagyobb és legmozgalmasabb autó- és járműipari seregszemléje.

Hazánk egyik legnagyobb hagyománnyal rendelkező és egyben legnépszerűbb kulturális rendezvényének központi eleme az augusztus 20-i karneváli felvonulás, amely keretében a…

A darab 1970-ben íródott. Remek szerepek, remek komikus helyzetek, remek, ma is friss szövegek. És ez most, 2022-ben is igaz,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!