Program


ANNO - Üvegfal

ANNO - Üvegfal

A Dobray Sarolta regényéből készült zenés szövegszínházi előadás különleges megközelítéssel dolgozza fel egy bántalmazó kapcsolat történetét.

Aktuális előadások



Előadják: Gryllus Dorka és Simon Kornél
Rendezte: Soós Attila

A történet Léna és Péter örvényszerű házasságát meséli el, a feleség és a férj szemszögéből egyaránt. Lassan, lépésenként bomlik ki és válik világossá, hogy valójában minek vagyunk a tanúi. Miért csinálja Péter? Miért hagyja Léna? Mi ez a gyakran eszméletvesztésig pörgő tánc? Szeretet, szerelem hajtja? Vagy ezeknek épp valamiféle ellenkezője. Miért választjuk azt, akit választunk, sokszor szinte teljesen vakon?

Amikor egy bántalmazó kapcsolatra gondolunk, sokunknak a fizikai és szexuális erőszak jut eszünkbe, holott a verbális bántalmazás sok ezer nőt érint hazánkban is nap, mint nap. Az Üvegfal egy formabontó regény, amely egy bántalmazó kapcsolatot dolgoz fel, a lelki erőszak aspektusait mutatja be egy igazán különleges megközelítésből.

„Azt vettem észre, hogy rengeteg ilyen történet van körülöttem, azonban nagyon ritka az, hogy nem csak a bántalmazott szempontjából van bemutatva a sztori. Emiatt szerettem volna a másik oldalról is megmutatni egy ilyen kapcsolatot, ezért született meg úgy a könyv, hogy két szempontból látjuk ugyanazokat a történéseket, jeleneteket” – meséli motivációit az Üvegfal szerzője, Dobray Sarolta.

Ajánló


Déry Tibor – Pós Sándor – Presser Gábor – Adamis Anna: KÉPZELT RIPORT EGY AMERIKAI POPFESZTIVÁLRÓL musical - turné

Janza Kata és Mészáros Árpád Zsolt ünnepi gálakoncertje a Schönbrunni kastély adventi vásárába repít bennünket! ,,Csábító forgatag, minden oly szép,…

Giacomo Puccini BOHÉMÉLET Opera négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!