Program


Angyalszemmel

Angyalszemmel

Jó lenne, ha valamiféle varázslatos balzsammal bedörzsölhetnénk a szemünket, hogy újra megláthassuk gyermekkorunk csodavilágát..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 23. szombat, 16:00

ANGYALSZEMMEL

Odakint lassan sűrűsödik a szürkület, ami valahogy bemászik a bőrünk alá. Nem csoda hát, hogy áhítattal nézzük a gyermekeket, akiknek tekintetében még felsejlik a karácsonyfákkal repkedő angyalhad. Jó lenne hát, ha valamiféle varázslatos balzsammal bedörzsölhetnénk a szemünket, hogy újra megláthassuk gyermekkorunk csodavilágát.

A Napsugár Bábszínház "Angyalszemmel" című előadása erre ad lehetőséget kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

Wass Albert meséjét színpadra álmodta és játssza: Czumbil Emőke
Az álmot valósággá rajzolta: Lenkefi Zoltán
Ünnepre hangolta: Lovas Gábor

5 éves kortól ajánljuk!

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának legendáját is.

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

2024-ben, immáron 12. alkalommal kerül megrendezésre Magyarország legnagyobb, legszínesebb társasjátékos rendezvénye, a Társasjátékok Ünnepe® és Társasjátékvásár!

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical. A történet ismert: nyüzsgő kikötő, a tenger hullámzása, régi-új szerelmek,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!