Program


Angyalbárányok - bábszínház és koncert

Angyalbárányok - bábszínház és koncert

A Tündérkert bábcsoport és a Törpemuzsika zenekar előadása gyerekeknek és gyermeklelkű felnőtteknek

(4 éves kortól ajánljuk)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 9. szombat, 11:00

Angyalbárányok
bábszínház és koncert

A felgyorsult virtuális világ a gyermekek számára kész képeket ad. Az élő bábmesék viszont belső képalkotàsra késztetik őket, megmozgatva ezzel fantáziájukat, belső világukat. A gyermek így saját maga is hozzàtesz lelkéből a mese folyamatàhoz, aktívan részt vesz benne. Az óvodás és kisiskolás korúak számára ez a természetes képi világ ellensúlyozza a virtuális vilàgot.

A Tündérkert bábcsoport az Angyalbárányok című magyar népmesét mutatja be gyapjú àllóbábokkal, zenei aláfestéssel, utána pedig a Törpemuzsika zenekar énekel a gyerekekkel együtt, a tavaly megjelent karácsonyi albumról. Az előadás végén közös kézműveskedéssel idézzük fel a mese képeit, és minden gyermek saját készítésű alkotással térhet haza. A Törpemuzsika zenekar karácsonyi CD-je a helyszínen megvásárolható.

Ajánlatunk


ORLAI PRODUKCIÓ Fordította: Kovács Krisztina

A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

Ajánló


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Interaktív impróshow. Egy pörgős este tele nevetéssel, fordulatokkal és váratlan megoldásokkal. Az alap Momentán-élmény.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!