Program


"Angyal zenéje, gyertyafény" - Adventi est a Várkert Irodalommal - Várkert Irodalom - Aposztróf
2

"Angyal zenéje, gyertyafény" - Adventi est a Várkert Irodalommal - Várkert Irodalom - Aposztróf

Mivel lehet emlékezetessé tenni egy ünnepet és mit jelent nekünk maga az ünnep? Az együttlétet, a hagyományokat, az egymásra figyelést, a közösség létét és azt, hogy hogyan élesztjük fel és újítjuk meg a művészeti ágak bevonásával a kultúrát. Karácsony közeledtével, mikor minden kicsit csillogóbb, fényesebb, meghittebb, sokszor gondolhatunk Antoine de Saint-Exupéry állítására, miszerint az ünnepben legszebb a várakozás, az ünnep…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 12. kedd, 19:00

 

December 12-én, adventkor a Várkert Irodalom estjén, már hagyományosan ünnepi programot tartunk, hogy együtt éljük át a várakozást és készüljünk közös történetekkel, legendás ízekkel és családi receptekkel a közelgő karácsonyra. Milyen szokások jellemzik vendégeink életét a készülődés időszakában? Mit viszünk tovább a családi hagyományból és miképp teremtünk új tradíciókat? S vajon milyen ételt tett az ünnepi asztalra Gárdonyi, Babits, vagy épp a francia és olasz irodalom egy-egy kiemelkedő szerzője?

Tartsanak velünk egy különleges estre, egy igazi irodalmi étvágygerjesztő programra, ahol vendéginkkel saját hagyományaikról, kedvenc fogásaikról, az ünnep hangjairól, képeiről, ízeiről beszélgetünk, nem utolsó sorban pedig egy kis meglepetéssel is készülünk.

Közreműködik:

Borbás Marcsi, Prima Primissima-díjas televíziós szakember

Szederkényi Olga, író

Szerkesztő, háziasszony: Juhász Anna irodalmár

 

Ajánlatunk


Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!