Program


Anconai szerelmesek

Anconai szerelmesek

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Aktuális előadások


Vajda Katalin:
ANCONAI SZERELMESEK
a magyar dalszövegeket írta: Fábri Péter


Napfény, azúrkék ég, tengerpart, fülbemászó dallamok… Mindez együtt Itália, a dolce vita, a szépség és a romantika csodálatos földje, ahol bármi megtörténhet, és gyakorlatilag bármi meg is történik, mégpedig rengeteg szerelem, intrika, félreértés, rekeszizmokat nem kímélő poénok és jól ismert slágerek kíséretében. Az egyik legnépszerűbb magyar zenés komédia a legendák homályába vesző félmúltról mesél, a hetvenes évek „Itália-életérzéséről”, amikor a vékonypénzű magyar turisták számára eljutni „Olaszba” a 70 dolláros valutakeretből az álmok álma volt, a mozikat Lollobrigida, Mastroianni, Loren sikamlósan fesztelen, pergő nyelvű filmjei uralták, a sanremói fesztivál melódiái pedig egy egész nemzedék közérzetét határozták meg. Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Valló Péter és Vajda Katalin virtuózan nosztalgikus komédiája egyszer már meghódította a nyíregyházi közönség szívét, hosszú időn át volt évadok visszatérő sikerdarabja. Ezúttal új felfogásban, Keszég László rendezésében találkozhatnak vele a nézők, új színekkel gazdagítva a jól ismert történetet, a lényeg azonban változatlan: a csupa élet vígjáték, a népszerű muzsika, a felhőtlen szórakozás.

Szereplők:

Tomao Nicomaco .......................................... GULÁCSI TAMÁS / MÉSZÁROS ÁRPÁD ZSOLT m.v.
Agnese ………………………………………… HORVÁTH MARGIT
Lucia …………………………………………….KISS ESZTER JÚLIA
Dorina ……...………………….....................…TŐKÉS NIKOLETTA m.v. / KOSIK ANITA
Luigi del Soro …………………………………..HORVÁTH VIKTOR
Viktória ………………………………………….SZABÓ NIKOLETT
Drusilla ………………………………………….JENEI JUDIT
Lukrezio …………………………………………RÁK ZOLTÁN
Giovanni …………………………………………TÓTH ZOLKA

Ensemble:

JUHÁSZ REGINA, VÉGVÁRI BOGLÁRKA, SZANYI SZABINA, SZABÓ JÓZSEF, TÓTH DÁNIEL, HOLLÓ ARNOLD
 
Alkotók
Dramaturg: LŐRINCZY ATTILA
Súgó: Kovács Katalin
Ügyelő: HUGYECZ VIVIEN
Rendezőasszisztens: FÜLÖP ANGÉLA
Rendező: KESZÉG LÁSZLÓ

Ajánló


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!