Program


All das Schöne / Minden, ami szép

All das Schöne / Minden, ami szép

"Anyukád valami hülyeséget csinált..."

Osztálytermi előadás 15 éves kortól

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 27. szerda, 19:00

Hogyan reagálnál gyerekként a saját anyukád öngyilkossági kísérletére? Hogyan kezelnéd azt a tényt, hogy te magad sem vagy elég ok arra, hogy anyád életben akarjon maradni?
Egy hétéves édesanyja depresszióját leküzdendő listát kezd írni mindazon szép dolgokról, amikért érdemes élni. Az anya az évek során mégis újabb és újabb öngyilkossági kísérletet követ el. Apja elhatárolódik a nehézségtől, a közben kamasszá cseperedett fiatal pedig már magán is felfedezni véli a depresszió jeleit. Ezzel egy időben viszont a szép dolgok listája is egyre hosszabb lesz... 
Harc az életet értelmét megkérdőjelező és az élet csodálatosságát bizonyító dolgok közötti egyensúly megtalálásáért. Humoros előadás egy halálosan komoly témáról.

 

 

 

 

Az előadás időtartama: 90 perc színházpedagógiai feldolgozó foglalkozással egybekötve

 

Mesélő: Perrine Martin

 

Rendezés, díszlet, jelmez: Britta Kristina Schreiber

 

Szöveg: Duncan Macmillan és Johnny Donahoe

 

Német fordítás: Corinna Brocher

 

Előadásjogok: Rowohlt Theater Verlag

Ajánlatunk


Bizony, az élet nemfenékig lektűr. Még az olyan szakavatott tollforgatók is kerülhetnek alkotói válságba, mint Jenő, aki a feltűnni vágyó kezdő írók lendületével sóhajtozik az üres lap előtt. A könyvkiadónak hetykén azt ígérte, hogy délre kész a kézirat… És már reggel tíz óra van. Nézi ablakából a szemközti kávéházba igyekvő alakokat. Téma után szimatol. És érkezik is balról vehemens tempóban: a kávéház forgóajtaján beleng a végzet előszele: a Szőke ciklon! Jenő írni kezd, de olyan tempóban, hogy ember legyen a talpán, aki ezt követni tudja.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Szörényi Levente – Bródy János / Gyöngyösi Levente ISTVÁN, A KIRÁLY A rockopera szimfonikus operaváltozata két részben, magyar nyelven, magyar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!