Program


ALEXANDROV

ALEXANDROV

Az Alexandrov együttes, az Orosz Hadsereg hivatalos akadémiai ének- és táncegyüttese visszatér Magyarországra, június 1-jén a tokaji közönségnek mutatkoznak be.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. június 1. szombat, 18:00

Az együttes Alexandr Vasziljevics Alexandrov vezetésével alakult 1928-ban a Vörös Hadsereg tizenkét katonájából. 1933-ban a tagok száma 300 főre duzzadt, tánckarral és zenekarral is kiegészültek, s ebben az évben vették fel az Alexandrov nevet alapítójuk után. Apja halála után Boris Alexandrov vette át az együttes vezetését, az ő igazgatói irányítása alatt váltak világhírűvé. Fennállásuk óta több mint hetven országban koncerteztek, felléptek többek között a berlini fal leomlásának tiszteletére rendezett Roger Waters Fal című koncertjén, de 2004-ben a Vatikánban, II. János Pál pápa születésnapján is.

A társulat ma 120 főből áll, férfikórussal, női és férfi szólóénekesekkel, valamint klasszikus és akrobatikus technikával bíró táncosokkal. A zenekarban a fa-és fémfúvósok mellett eredeti orosz autentikus hangszerek, balalajka, domra, baján, harmonika idézik meg az összetéveszthetetlen orosz hangulatot. Repertoárjuk az orosz népdaloktól, az egyházi énekeken, operaáriákon át, a popzenéig terjed, amiből nem hiányozhat a híres Katyusa vagy Kalinka című népdal.

Ők Oroszország egyik legismertebb büszkeségei, akik most Tokajban mutatják be az orosz hagyományokat, mindezt a művészet legmagasabb fokán.

Az eseményt követően lehetőség kínálkozik az érdeklődőknek a Bajnokok Ligája döntőjének óriáskivetítőn történő megnézésére a Katlan kávézóban, melyhez orosz vacsorát is kínálunk.

Előétel: Blini füstölt lazaccal
Leves: Borscs leves
Főételek: Pelmenyi, Sertéskaraj Orloff módra, Marha Stroganoff módra
Desszert: Szirnyiki erdei gyümölcs szósszal (túrófánk)

Ajánlatunk


Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Márai Sándor világsikerű regénye a késői leszámolás drámája.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!