Program


Ajándék ló - Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje

Ajándék ló - Felméri Péter és a Szomszédnéni Produkciós Iroda közös estje

Dumaszínház est

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 29. csütörtök, 19:00

A Szomszédnéni Produkciós Irodás  Bálint Ferenc és Tóth Szabolcs, valamint Felméri Péter  új estje az „Ajándék ló” címmel startol. Az első közös estjük címe még az „Akciós medve” volt, és a srácok, saját bevallásuk szerint, azóta rengeteg szeretetet kaptak a közönségtől, úgyhogy arra gondoltak, hogy itt az ideje, hogy ők is visszaadjanak valamit, így lett az est címe „Ajándék ló”. A közönség nem csak vicces jeleneteket kap stand up comedyvel fűszerezve, hanem minden előadás után kisorsolásra kerül egy ló.


Az előadást keresleti alapon árazzuk! További tájékoztatásért, kérjük, látogassanak el az ehhez kapcsolódó információs oldalunkra:
Kereslet alapú (dinamikus) árazás GYIK
A dinamikus árazás az akciók ideje alatt az akcióban részt vevő előadások tekintetében szünetel.

 

Ajánlatunk


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!