Program


Agárdi Popstrand 2018 - HOOLIGANS, DINAMIT, ACid/DC
2

Agárdi Popstrand 2018 - HOOLIGANS, DINAMIT, ACid/DC

KONCERT, TÁNC ÉS KIRÁNDULÁS ÉLMÉNY, AZ EMBER LÉPTÉKŰ AGÁRDI POPSTRAND, ÓRIÁS SZÍNPADÁN!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. július 21. szombat, 19:00

ISMERTETŐ: A VELENCEI-TÓ LEGENDÁS KONCERT HELYSZÍNE, 1977-TŐL  VÁRJA ÉS FOGADJA A MAGYAR POPZENE KEDVELŐIT! A KONCERT KÍNÁLAT ÉS SZÍNVONAL, KÍVÁLÓAN „TALÁLKOZIK”, A 4 GENERÁCIÓS KÖZÖNSÉGÉNEK, AZ ÉRTÉKALAPÚ ELVÁRÁSAIVAL. 

A VIDÉKEN LEGRÉGEBBEN MŰKÖDŐ - 41 ÉVES! - AGÁRDI SZABADTÉRI SZÍNPAD  VENDÉGEINEK CSAK ÉNEKELNI, TAPSOLNI ÉS TÁNCOLNI „KELL”, MIVEL A NÉPSZERŰ POPSTRAND MINDEN MÁST BIZTOSÍT: PL. NORMÁLIS ÉS IGÉNYES MŰSORT, KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ HANGOSÍTÁST, A 2.2 M MAGAS SZÍNPADOT, VALAMINT SZOLID BELÉPŐJEGY ÉS ITAL ÁRAKAT. AGÁRDON AZ A LEGFONTOSABB, HOGY ÉLETKORTÓL FÜGGETLENÜL, MINDENKI ÉREZZE JÓL MAGÁT, A GYÖNYÖRŰ VÍZPARTI TERMÉSZETI KÖRNYEZETBEN. IGEN, A KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ POPSTRAND SZÍNPAD ÜNNEPI RENDEZVÉNYSOROZATA, EGY NAGYSZERŰ KONCERT, TÁNC ÉS KIRÁNDULÁS ÉLMÉNY, AHOL MINDENKI MINDENT LÁT, MIVEL EMBER LÉPTÉKŰ! AZ AGÁRDI ÉLMÉNYEKET TOVÁBB FOKOZZÁK, A KONCERTEKET KÖVETŐ – BELÉPŐDÍJ NÉLKÜLI - DANCE BEACH RETRO PARTYK!

KONCERT ELŐTT DEDIKÁLÁS, CSÜLKÖS BABLEVES PARTY, ITALAKCIÓKKAL!

Kapunyitás: 17:30

 

Ajánlatunk


43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

zenés játék két részben

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról.…

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!