Program


Ágacska
5

Ágacska

Csukás István – Darvas Ferenc: Ágacska
Zenthe Ferenc Színház előadása
zenés mesejáték egy részben

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. augusztus 13. szombat, 10:00

Gyerekkorunktól foglalkoztat mindannyiunkat: Ki vagyok én? Hol a helyem, mi a dolgom a világban? A zenés mesejáték címszereplője egy viharban letört kis faág, pont erre keresi a választ. Abban biztos, hogy nem virág és nem is lepke, de akkor kicsoda? Azt mondják, leginkább az emberre hasonlít. Útja közben Ágacska megismerkedik Danival, a kancsal kacsával, Bercivel, az örökké bruhaházó békával és a kitört fogú Pösze egérrel. Együtt indulnak el megkeresni az embert, akitől mindannyian gyógyulást remélnek.

szereplők: Simon Kata | Hege Veronika | Szilvási Judit | Házi Anita | Kovács András

rendező:Kökényessy Ági

 

esőnap: nincs

helyszín: Szabadtéri Színpad

Ajánlatunk


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL…

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!