Program


Adventi zenés délután

Adventi zenés délután

Buváry Lívia énekes-előadóművész (Magyar Állami Operaház, Budapest) és Tótin Katalin zongoraművész (Dunaújváros) előadásában.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 17. hétfő, 15:00

Buváry Lívia több műfajban is népszerű személyiség, aki operett főszerepeivel, önálló estjeivel és egyéni repertoárjával, mind Magyarországon, mind nemzetközileg elismert.

A koncert műsorában klasszikus magyar karácsonyi dalok, dalcsemegék csendülnek fel, valamint Robert Stolz Magyarországon alig ismert virágdalainak ősbemutatóját is hallhatják.  A zenés délutánt  az Ave Maria, valamint meditációs zenék és versek színesítik. Robert Stolz virágdalok op500 dalciklusának magyar nyelvű fordítását Buváry Lívia számára Romhányi Ágnes és Gebora György készítette.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!