Program


Adventi zenés délután

Adventi zenés délután

Buváry Lívia énekes-előadóművész (Magyar Állami Operaház, Budapest) és Tótin Katalin zongoraművész (Dunaújváros) előadásában.

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 17. hétfő, 15:00

Buváry Lívia több műfajban is népszerű személyiség, aki operett főszerepeivel, önálló estjeivel és egyéni repertoárjával, mind Magyarországon, mind nemzetközileg elismert.

A koncert műsorában klasszikus magyar karácsonyi dalok, dalcsemegék csendülnek fel, valamint Robert Stolz Magyarországon alig ismert virágdalainak ősbemutatóját is hallhatják.  A zenés délutánt  az Ave Maria, valamint meditációs zenék és versek színesítik. Robert Stolz virágdalok op500 dalciklusának magyar nyelvű fordítását Buváry Lívia számára Romhányi Ágnes és Gebora György készítette.

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Solymosi Tamás – Mirzoyan Albert – Prokofieva Irina – Jiří Kylián – Harald Lander KLASSZIKUS BRAVÚROK Négy egyfelvonásos balett három részben

"Az improvizációval és interaktivitással fűszerezett, porcukor illatú estén felülünk az érzelmi hullámvasútra, és hősünkkel együtt fejest ugrunk egy különös kalandokkal teli utazásba, amelynek a végén az alábbi legfontosabb kérdésekre megtalálhatjuk a választ! – Megsúgom, sokkal közelebb van, mint gondolnánk." – Pokorny Lia

Ajánló


félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

Ezen az estén az író a színész testét ölti magára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!