Program


A Zártosztály 10 éves jubileumi koncertje

A Zártosztály 10 éves jubileumi koncertje

Kapunyitás: 18.30

Előzenekar: EAZYLOVER Drink & Roll

A Zártosztály zenekar az elmúlt években emlékezetes koncerteket adott többek között Miskolcon is. A legendás banda most ismét beveszi az Ady Endre Művelődési Házat, ahol minden adott lesz a remek bulihoz!…  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 21. szombat, 19:15

 Legendás Edda dalok, eredeti Edda tagokkal a ZÁRTOSZTÁLYON!!

A ZÁRTOSZTÁLY zenekar egyetlen koncertre állt össze 2013.02.08-án. Tagcseréket követően a zenekar jelenlegi felállása: Csillag Endre „Csuka”, Mirkovics Gábor „Zserbó”, Donászi Tíbor „Tipcsi”, Lázár Zsigmond „Zsiga”, Kiss Zoltán (2022től)

A műsorban szerepelnek a 1985-86-87-ben általuk írt és előadott számok, többek között: Gyere őrült, Veled vagyok, Lisztománia, Változó idők, Ünnep, Kör, és még jó néhány akkori legendás Edda dal. A ZÁRTOSZTÁLY zenekar 2023-ban ünnepli fennállásának 10. évfordulóját, melyet mindenképpen szeretne a miskolci közönség előtt is megünnepelni neves vendégekkel fűszerezve. Várunk szeretettel mindenkit!

Jegyár elővételben: 4.200 Ft

Jegyár a koncert napján helyszínen: 4.900 Ft

A helyszín- és műsorváltoztatás jogát fenntartjuk!

A koncert az NKA és a Hanfoglaló program támogatásával valósul meg.

 

 

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Karácsonyi hangulatban a Kicsi Gesztenye Klub! Csodás ünnepi hangulat, gazdag látványvilág vár a „Fehér karácsony” című előadásunkon!

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal…

2024-ben ötven éve lesz annak, hogy az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek megalakult és a rockzene szolgálatába állt.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!