Program


A Védelmező 2.

A Védelmező 2.

A Védelmező 2. /The Equalizer 2/
amerikai fantasztikus thriller, akciófilm, krimi, 121 perc, 2018
18 éven aluliak számára nem ajánlott

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. szeptember 26. szerda, 17:00

Egy titkos ügynöknek elege lett. Robert McCall (Denzel Washington) azt hitte, visszavonulhat a harctól, de rá kell jönnie, hogy számára most kezdődnek az igazán veszélyes évek. Legyőzhetetlen, kemény és keserű: de ha azt látja, hogy az erősebbek a gyengébb ellen fordulnak, akkor közbelép, és nem érdekli a túlerő. Sosem alszik. Éjszaka egy nagyváros sötét utcáit járja, és figyel. És ha bajt szimatol valahol, már indul is…

2014-ben az Antoine Fuqua rendezésében és Denzel Washington főszereplésével készült kőkemény thriller hatalmas sikert ért el. A rendező és a főszereplő most újra összefog, hogy az első részben megszokott erős vizuális stílus, stilizáltság és különleges filmes látásmód elvegyülhessen az erőszak és az igazság találkozásának kirobbanó erejű keverékével.


Szereplők:

Robert McCall.............Denzel Washington
Pedro Pascal
Brian Plummer............Bill Pullman
Susan Plummer...........Melissa Leo
Fatima.......................Sakina Jaffrey
Resnick.....................Jonathan Scarfe
Sam Rubinstein..........Orson Bean
Amy...........................Caroline Day
Jana Calbert...............Abigail Marlowe

rendező:Antoine Fuqua

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Ajánló


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!