Program


A vacsoravendég

A vacsoravendég

spanyol dráma, 102 perc, 2023
spanyol nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 6. szerda, 15:30

Rendező: Ángeles González Sinde

Icíar édesanyjánál, Amaliánál gyógyíthatatlan rákot diagnosztizálnak. Icíar abban a tudatban, hogy hamarosan elveszti anyját, elkezdi felkutatni a családi múltat. Apai nagyapját, Javiert 1977-ben az ETA (egy baszk nacionalista függetlenségi mozgalom) emberei elrabolták és közel 1 hónapi fogva tartás után kivégezték. A családon belül erről nem esett sok szó korábban, a lány azonban ezúttal nem hagyja annyiban és kikérdezi apját arról, hogy ő gyerekként  hogyan is élte meg azt a pár hetet teljes bizonytalanságban és abban a tudatban: lehet, már soha nem látja újra Javier papát. A múlt és a jelen traumáinak feldolgozása során felszínre törő érzelmek közelebb hozzák egymáshoz apát és lányát. Együtt könnyebben néznek szembe azzal, mit az elkerülhetetlen jövő tartogat számukra. A film Gabriela Ybarra azonos című, nagysikerű önéletrajzi ihletésű regénye alapján készült.

Bemutató dátuma: 2023.11.23.

Forgalmazó: Pannonia Entertainment

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A XV. Budapest Nemzetközi Cirkuszfesztivál győztes produkciói januártól a Fővárosi Nagycirkusz porondján!

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Ajánló


Tavaszváró koncertre hívunk Benneteket! Vendégünk nem más, mint a zseniális zenész, közvetlen, barátságos és csupaszív előadóművész Gryllus Vilmos, aki garantáltan…

Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!