Program


A túlélő dala

A túlélő dala

Tervezett évadzáró előadásunk, Tompos Kátya - Hrutka Róbert: Mesék Európából című koncertelőadása a művésznő elhúzódó betegsége miatt sajnos nem jöhet létre. Kátyának közönségünk és társulatunk nevében javulást és gyógyulást kívánunk e nehéz helyzetben!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. május 14. vasárnap, 17:00

A TÚLÉLŐ DALA

A produkció menedzsmentje, Hrutka Róbert zeneszerző és színházunk kérésére az ország egyik legismertebb, a Nemzeti Színház művésznője, Kossuth- és Jászai Mari-díjas színésznő, a Halhatatlanok Társulatának Örökös Tagja, UDVAROS DOROTTYA sietett színházunk és a nézők segítségére.

Sokak kedvence, a legendás és ikonikus színésznő, Udvaros Dorottya, sok-sok meghatározó és véleményformáló film főszereplője, számtalan szakmai díj birtokosa a Majdnem valaki c. albumára épülő zenés utazással áll színpadra, melyben a csodás és néha szórakoztató emberi történetek Bereményi szemüvegén keresztül mutatják meg, milyen is ez a kor, amiben létezünk, szeretünk, élünk, vagy csak TÚLÉLÜNK.

Az est dalszövegeinek szerzője Bereményi Géza Kossuth-, József Attila- és Balázs Béla-díjas magyar író, dalszöveg- és forgatókönyvíró, filmrendező.

Zenéjét Hrutka Róbert az Artisjus és Fonogram-díjas zenész, énekes, zeneszerző írta. Egyéniségek nagy találkozása a színpadon, egy kihagyhatatlan zenei élmény, zene, szöveg, és előadásmód tökéletes egysége, mely csak ritka pillanatokban valósul meg.

SZEREPOSZTÁS
A zenekar tagjai:
Hrutka Róbert – gitár, ének, az album zeneszerzője
Markó Ádám – dobok
Fehérvári Attila – basszusgitár
Kalmus Felicián – cselló
Galambos Zoltán – billentyűs hangszerek

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

zenés játék két részben

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!