Program


A tehetség napja 2024 - Napijegy

A tehetség napja 2024 - Napijegy

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 11. vasárnap, 11:00

Öt évvel ezelőtt rendezte meg a Zeneakadémia először A tehetség napja címmel azt az egynapos programot, amelynek célja, hogy a közönség betekinthessen „a kulisszák mögé”, képet kaphasson arról, hogyan is zajlanak az egyetem hétköznapjai, a tanórák, illetve sok esetben először találkozhasson azokkal a fiatal tehetségekkel, akik pár év múlva talán a zenei élet új csillagai lesznek. A tehetség nemcsak titokzatosságot és kiváltságosságot kölcsönöz annak, aki rendelkezik vele, de egyúttal fegyelmet is követel tőle. Mibenlétét régóta kutatják filozófusok, esztéták, pedagógusok és újabban neurológusok is. A nyílt nap abba a titokba avatja be az érdeklődőket, miként lehet a rendkívüli adottságokat a lehető legsokoldalúbban, legpontosabban és legértékesebben érvényre juttatni.

Ajánlatunk


Pjotr Iljics Csajkovszkij A PIKK DÁMA Opera három felvonásban, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Ajánló


Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!