Program


A szívemre hallgassak vagy az eszemre? Dr.Mérő László előadása

A szívemre hallgassak vagy az eszemre? Dr.Mérő László előadása

Hogyan hozunk döntéseket és hogyan lenne érdemes döntéseket hoznunk? Az ember alapvetően nem racionális lény. Valóban ész érvek alapján mérlegelünk? Mit tegyünk, ha mást súg a szívünk, mint az eszünk?  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 16. szerda, 18:00

A szívemre hallgassak vagy az eszemre? - Érzelmeink és döntéseink logikája

DR. MÉRŐ LÁSZLÓ, matematikus, pszichológus előadása

Hogyan hozunk döntéseket és hogyan lenne érdemes döntéseket hoznunk? Az ember alapvetően nem racionális lény. Valóban ész érvek alapján mérlegelünk? Mit tegyünk, ha mást súg a szívünk, mint az eszünk?

A professzor előadásait országszerte vastapssal köszöni meg a közönség. Titka abban rejlik, hogy a hasznos ismereteket magas színvonalon, érhetően, érdekes sztorikkal és jó humorral tárja elénk.

Ajánlatunk


François Leleux a világ egyik legjobb oboaművésze, egyszersmind kiváló karmester. A Nemzeti Filharmonikus Zenekarhoz az utóbbi években úgyszólván „hazajár”: koncertjei rendre lelkes sikert aratnak és visszahívást eredményeznek. Pályája igen korán kezdődött: már tizennyolc esztendősen a Párizsi Opera első oboása volt, később a Bajor Rádió Szimfonikus Zenekara és az Európai Kamarazenekar szólistájaként is muzsikált.

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

Számít-e a múzsa csókja, és egyáltalán mi az? Honnan és hogyan jön a zene, a szöveg, és minden, amit nem a „józan ész” hoz létre, de ami nélkül az életnek semmi értelme?

Ajánló


Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Hogyan kérhetjük számon a Blaha aluljáróban pókember önzetlenségét, vagy egy szamuráj erkölcsi kódexét? Pest vármegyén Völgyzugoly szokásait? Ismerős a helyzet…

Berlioz kései operanyitánya, a Beatrix és Benedek izgalmas, dinamikus zene. Csajkovszkij Hegedűversenye a 19. egyik legnépszerűbb versenyműve: egyszerre virtuóz és…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!