Program


A Nap és a Hold gyógyító ereje

A Nap és a Hold gyógyító ereje

Bóna László homeopátiás tanácsadó, előadó, tanár, író és rendező előadása a homeopátia kulisszatitkairól

Aktuális előadások



„A homeopátiára nem csupán, mint alternatív gyógymódra tekintünk, hanem mint az élet, a természet, az univerzum rendjére, az élet működésének alapvető törvényszerűségére, melyet megismerve olyan tudáshoz juthatunk, mely hasznos, nem pusztán a gyógyításban, hanem a személyes élet minden területén" – vallja Bóna László, a Homeopátiás Gyógyművészeti Társaság vezetője.

A homeopátia mögött rejlő filozófiai szemlélet alapja a két ismert alapelv: a hasonlóság és a dinamizálás. Mind a kettőt univerzálisan is lehet értelmezni, mint hatóerőt. A hasonló a hasonlóra hat – ez egytermészeti elv, ami tetten érhető a kommunikációban, az öltözködésben, a pedagógiában, a gyermeknevelésben, a táplálkozásban, sok mindenben. Benne van a legősibb tradíciók gondolkodásában a Változások könyvétől a Kabbaláig.

Ugyanakkor egy dinamikus minőség, ami egy olyan hatóerőt jelent, ami jelen van a hétköznapi élet szinte minden területén. Az előadáson a Nap és Hold képviselte minőségekről lesz szó:

- megnézzük, mi jellemző a Nap- és a Hold-emberre, és hogy ennek mi a jelentősége hétköznapi életünkben
- megismerhetjük a két égitestre jellemző minőségek testünkre-lelkünkre gyakorolt hatását
- képet kaphatunk a homeopátia gyógyító erejéről
- sok gyakorlati példán keresztül fellebben a fátyol a nagy titokról: "Amint fent, úgy lent; amint kint, úgy bent" (Hermész Triszmegisztosz)

Ajánló


Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Vujity Tvrtko új estje rengeteg kalanddal, hatalmas optimizmussal és motivációval, valamint a legyőzhetetlenség erejével. Egy világgá ment riporter elképesztő élete…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!