Program


A Kuflik és a nagy táncelőadás
3

A Kuflik és a nagy táncelőadás

A Kulcsár Noémi Tellabor társulat Dániel András nagysikerű Kuflik mesekönyv-sorozata nyomán készíti a legkisebb korosztálynak szánt játékos, sajátos humorú és szórakoztató táncelőadását.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. március 26. vasárnap, 11:00

Dániel András Kuflik mesekönyvsorozata nyomán
A kuflik és a nagy táncelőadás
3 éves kor felett ajánljuk!
Időtartam: 40 perc + az előadás után találkozás a szereplőkkel
 
A Kulcsár Noémi Tellabor társulat Dániel András nagysikerű Kuflik mesekönyv-sorozata nyomán készíti a legkisebb korosztálynak szánt játékos, sajátos humorú és szórakoztató táncelőadását. Benne egy szép reggelen a virgonc Pofánka arra ébred, hogy táncolni volna kedve – és sorra próbálja meggyőzni barátait, hogy adjanak elő együtt egy nagy táncelőadást! Vajon sikerülhet neki? Az új produkcióból kicsik és nagyok is megtudhatják!

Kuflik: a Kulcsár Noémi Tellabor táncosai

Látvány: Kulcsár Noémi és Csere Zoltán
Jelmezek: Bati Nikolett
Zeneszerző: Szabó Sipos Ágoston
Dramaturg: Cseh Dávid
Rendező-koreográfus: Kulcsár Noémi, Harangozó-díjas

Fotók: Huisz István

Támogatók: Nemzeti Kulturális Alap, EMET, Emberi Erőforrások Minisztériuma
Az előadás Kulcsár Noémi Tellabor és a Nemzeti Táncszínház közös programjaként valósult meg

Ajánlatunk


Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

Ajánló


A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!