Program


A kiméra

A kiméra

La Chimera
olasz-francia-svájci filmdráma, 130 perc, 2023
olasz nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 5. péntek, 18:00

Rendező: Alice Rohrwacher
Szereplők: Josh O'Connor, Carol Duarte, Isabella Rossellini, Alba Rohrwacher, Vincenzo Nemolato, Giuliano Mantovani, Gian Piero Capretto, Melchiorre Pala, Luciano Vergaro, Ramona Fiorini, Luca Gargiullo, Yile Vianello

 

Mindenki a saját ábrándjait kergeti, melyeket soha nem ér el. Vannak, akik könnyen szeretnének pénzt keresni, mások az ideális szerelmet keresik…Egy Tirrén-tengerparti kisvárosba visszatérve Arthur beáll az etruszk műkincseket és régészeti leleteket fosztogató elvetemült sírrablók bandájába. Arthur a banda szolgálatába állítja azt a különleges adottságát, amelynek segítségével érzékeli a tárgyak ürességét, köztük a föld alatti üregeket is, amelyek egy letűnt világ maradványait rejtik. Ugyanazt az ürességet érzi, amelyet elvesztett szerelme, Beniamina emléke hagyott benne. Az élők és holtak, erdők és városok, ünnepségek és magány közötti kalandos utazásuk során kibontakozik a saját ábrándjaikat kergető szereplők egymásba fonódó sorsa.

Díjak: Cannes Nemzetközi Filmfesztivál 2023 - Versenyprogram

Bemutató dátuma: 2024.04.04.

Forgalmazó: Cirko Film

Ajánlatunk


Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!