Program


A játékok pincére - Zene, szolgálatára!- 10-15 éveseknek - Liszt-kukacok Akadémiája

A játékok pincére - Zene, szolgálatára!- 10-15 éveseknek - Liszt-kukacok Akadémiája

Elektronikus zenék és hangeffektek a számítógépes játékok világából

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 21. vasárnap, 11:00

Mesélő: Mona Dániel
Közreműködik: Erdélyi Gábor (sound designer)

A régi korok fanfárjai és órazenéi, a filmzenei részletek és a színházi kísérőzenék után egy igazán különleges útra viszi hallgatóit a Zene, szolgálatára! című évad zárókoncertje. Ha a filmekben jelentős szerepet játszik a zene, és ha egy színdarabban meghatározó lehet a kíséret, akkor a számítógépes játékok világában különösen fontos, hogy milyen hanghatások teszik teljessé a játékélményt. Vajon milyen hangja lehet egy olyan lénynek, amelyet még soha nem láttunk élőben? Mi mindent kell egy sound designernek megterveznie, hogy a végén az utolsó nesz is a helyén legyen? Hogyan manipulálható egy emberi vagy bármilyen szabadon felvett hang? Vannak-e határai az elektronikus zeneszerzésnek? Egy biztos: a Liszt-kukacok Akadémiájának Hangvadászok című kurzusából már ismert Erdélyi Gábornak sok érdekes hang van a kompjútarsolyában…

RENDEZŐ: Zeneakadémia Koncertközpont

 

SOROZAT: Zene, szolgálatára!

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!