Program


A hattyúk tava

A hattyúk tava

A HATTYÚK TAVA – a balettek balettje
EZT A CSODÁT MINDENKINEK LÁTNIA KELL!

Az európai turné utolsó három koncertje!
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. március 23. szombat, 16:00

A VILÁGSZERTE KÖZKEDVELT, NÉPSZERŰ MESTERMŰ TELE KÖLTÉSZETTEL,
HARMÓNIÁVAL, ELEGANCIÁVAL

Az egyik legnagyobb orosz zeneszerző P. I. Csajkovszkij első balettje, A hattyúk tava a XIX. századi klasszikus orosz balettek gyöngyszeme 1875-76-ban készült egy régi orosz népmese alapján. A mű első moszkvai bemutatója kudarcot vallott és lekerült a műsorról. 16 évvel később – már Csajkovszkij halála után - 1895-ben Mariusz Petipa és Lev Ivanov gyönyörű koreográfiájával került színre a szentpétervári Mariinszkij színházban, ahol óriási sikert aratott. Ez a siker a mai napig kíséri a balettet, mely a nemzetközi balett repertoire egyik legköltőibb klasszikus orosz darabja lett. Odette-Odilia (a fehér és fekete hattyú) megindítóan bensőséges és ugyanakkor ragyogó virtuozitást igénylő kettős szerepében mind a mai napig a világ legünnepeltebb prímabalerinái versengenek egymással.                                                                                                                                 

A moszkvai Russian National Ballet (Orosz Nemzeti Balett) utazó társulata a legnívósabb hagyományok megtestesítőjeként hozza Budapestre A hattyúk tava produkcióját, mely a világon a legtöbbször játszott balettmű. 

 

Ajánlatunk


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Ajánló


Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!