Program


A Gálvölgyi

A Gálvölgyi

..május 26-án születtem az Ikrek jegyében. Ennek a csillagképnek a szülötteire állítólag a kettősség a jellemző. Örömök és bánatok, elismerés és meg nem értés, népszerűség és népszerűtlenség, rajongás és utálat, sikerek és bukások, no meg kudarcok, emlékek, pályatársak, példaképek, 50 év a televízióban és a színpadon..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 24. szombat, 19:00

Gálvölgyi János: A GÁLVÖLGYI

A színész Gálvölgyi János

Alkotótársai:
Janicsák István, Lőkös Ildikó, Hermann Anett – Pajor Patrícia, Dicső Dániel

…május 26-án születtem az Ikrek jegyében. Ennek a csillagképnek a szülötteire állítólag a kettősség a jellemző. Örömök és bánatok, elismerés és meg nem értés, népszerűség és népszerűtlenség, rajongás és utálat, sikerek és bukások, no meg kudarcok, emlékek, pályatársak, példaképek, 50 év a televízióban és a színpadon. Ez lenne az én történetem…
Ha valakit érdekel…
Gálvölgyi János

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Ajánló


A Cambridge-i St John's College Kórusa régi ismerősünk: karácsonyi műsorával már két ízben is nagy sikert aratott a Müpában.

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!