Program


A Budapest Jazz Orchestra & Szulák Andrea koncertje

A Budapest Jazz Orchestra & Szulák Andrea koncertje

A produkcióban a közismert dallamok mellett, a swing virtuóz darabjain át, a latin zene feledhetetlen melódiáival bezárólag, a vokális big band irodalom remekművei szerepelnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 15. péntek, 20:00

A BUDAPEST JAZZ ORCHESTRA & SZULÁK ANDREA koncertje

Magyarország első, professzionális big bandje és a csodálatos hangú díva, Szulák Andrea több mint 15 éve koncerteznek együtt.

Közös produkciójukban a közismert dallamok mellett, a swing virtuóz darabjain át, a latin zene feledhetetlen melódiáival bezárólag, a vokális big band irodalom remekművei szerepelnek.

Jegyvásárlás előzetesen ajánlott!
A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

Ajánlatunk


Tíz kortárs magyar író története a Budapest Bábszínház Nagyszínpadán. Történetek, amelyek lenyomatot adhatnak a korról, amelyben születtek, Szikszai Rémusz rendezében. 16+ 185 perc 1 szünettel

Az év egyik fénypontja 2024-ben is a Klasszikus karácsony, melyen a régit az újjal, a hagyományt az innovációval kapcsolja össze a Danubia Zenekar lélekemelő és szórakoztató módon.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Mondhatni, ez egy Best of Cseh Tamás – Bereményi Géza műsor, kiváló színészekkel és zenészekkel, Hrutka Róbert hangszerelésében.

Márkó és Barna Síkideg ünnepi előadás a MOMkultban

Zenés, látványos ősbemutató. A szabadság és a szerelem szívmelengető találkozása látványos vizualitással, lendületes táncokkal és drámai erejű színészi játékkal. Makszim…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!