Program


A boszorkánycica
3

Aktuális előadásokHarcos Bálint verses meséjében Pindur, az elkergetett cica elindul, hogy gazdát találjon magának - Banyaguff, a vén boszorkány pedig épp cicasegédet keres. Harcos Bálint nagy sikerű verses meséjét a fiatal zeneszerző hallgató, Faragó Dániel zenésítette meg. A zene ötletesen, színes hangzásvilággal, izgalmas apparátussal szólal meg, megidézve a mesében szereplők varázslatos világát. A mese hallgatása során a kisgyermekek észrevétlenül „varázsolódnak” be nem csak a versek, de a fiatal zeneszerző Faragó Dániel kísérőzenéjének köszönhetően a kortárs zene birodalmába is. A mesélő a dallamorientált, vezérmotívumokat és hangutánzó hatásokat használó zenei anyag segítségével személyesíti meg a mesében szereplő karaktereket, fejlesztve ezzel a befogadó gyermek fantáziavilágát.

A korosztály számára könnyen befogadható alkotás műsorra tűzésével észrevétlenül nyithatunk kaput a kortárs magyar irodalomra és zeneművészetre gyermeknek, felnőttnek egyaránt, egy szórakoztató családi program keretében.

Műsor: Harcos Bálint – Faragó Dániel: A boszorkánycica

Közreműködik: Kodály Filharmonikusok
Vezényel: Kollár Imre

Ajánló


Szekeres Adrien és László Boldizsár szimfonikus dal-estje

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!