Program


A Bencs Villa vendége - Kígyós Valéria pilátes, aerobic oktató

A Bencs Villa vendége - Kígyós Valéria pilátes, aerobic oktató

Kigyós Valéria pilates, aerobic, bodyart oktató lesz a Bencs Villa vendége szeptember 13-án kedden, 17:30 órától, ahol többek között a test és lélek összekapcsolódásának témakörét járják körbe Kosik Anitával, a Móricz Zsigmond Színház színművészével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 13. kedd, 17:30

A Bencs Villa vendége - Kígyós Valéria pilátes, aerobic oktató

Kigyós Valéria 3 kisfiú édesanyja. Eredetileg pedagógus és közgazdász. Korábban 22 évig amatőr szinten balettozott. A tánc, a nőies mozgás az élete fontos része.

„Anyaként és nőként vallom, hogy a mozgás, a jó erőnlét fiatalabbá és sokkal jobb hangulatúvá tesz, az élet minden területén segít a helytállásban, a nehézségeken való felülemelkedésben.”

Ajánlatunk


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Ajánló


Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék…

Vannak nagy, mindenki által ismert klasszikus zenei mérföldkövek, amelyek egész kultúránkat meghatározzák. A Klasszik Rádió és a Danubia Zenekar közös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!