Program


A baba

A baba

Miro Gavran: A baba
Ha valaki társat keres, olyanra vágyik, akivel egy lehet. Olyanra, akivel testileg-lelkileg harmonikusan élhet. És ha az élőkben csalódott, nincs más, mint a gép.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. március 27. vasárnap, 15:00

A gép, amely gombnyomásra parancsot teljesít, takaros, tetszetős, és pont arra tervezték, hogy társ legyen. Minden szinten. A mesterséges intelligencia a jövő! De mi van akkor, ha ez az intelligencia rájön, hogy kik is vagyunk, és ki ő? Ha rájön arra, milyen szerepet szánunk neki az életünkben? És mi történik akkor, mikor saját magunkkal szembesít? Az ember társra vágyik, de a gép is.

Szereplők:
Markó – Szabó P. Szilveszter
Stella – Földes Eszter

Rendező: Szabó P. Szilveszter
Díszlet: Rákay Tamás
Jelmez: Böhm Katalin
Zene: Dinyés Dániel
Dalszöveg: Hegyi György

Ajánlatunk


A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés, kilátásaik azonban nem túl biztatóak. Útjuk során nemcsak ellenséggel, de jóakarókkal is találkoznak, akik segítenek meglátni az emberséget a legembertelenebb időkben is. Hűség, barátság, bátorság csak néhány a megszerzett kincsek közül, amikre bukkannak kis hőseink, valahol Európában vándorolva. A Valahol Európában az azonos című film musical-adaptációja, ami színházunk egykori igazgatója, Korcsmáros György írói örökségét is őrzi.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!