Program


A 25 éves Új Bojtorján együttes koncertje - A magyar beatzene hőskora

A 25 éves Új Bojtorján együttes koncertje - A magyar beatzene hőskora

Az idén 25 éves együttes ebben az évben - május 24-én, 19 órától - ellátogat Kispestre is. Az előadás a tavaly májusban 100 éves születésnapját ünneplő KMO-ban lesz.

Aktuális előadások



A műsorra kedvezményes áron a KMO Hűségkártyával rendelkező nézőinket hívjuk a művelődési központ májusi születésnapja alkalmából!

Pomázi Zoltán, az egykori Tolcsvay Trió, és a jelenleg is működő Bojtorján együttes énekese a magyar beatzene 60-as, 70-es és 80-as éveit idézi pódium műsorában. Az előadáson elhangzanak a közönség által mai napig kedvelt Illés, Tolcsvay, Fonográf és Bojtorján slágerek, élő előadásban, részint pedig az eredeti zenei alapok felhasználásával. A műsorban közreműködik még: Schäffer Edina, aki a Neoton Familia és az Éva-Neoton tagja volt, jelenleg az Új Bojtorján együttes háttérénekese, hegedűn, mandolinon és gitáron játszik, valamint énekel, továbbá Zboray Miklós, akit Vincze Lilla zenekarának tagjaként ismerhet a közönség, ebben a műsorban tizenkét húros gitáron játszik.

A műsort színesíti néhány kordokumentum is, korabeli rádiós és televíziós hírek, archív hangfelvételek formájában, történelmi hátteret biztosítva az előadáson elhangzó daloknak.

A Bojtorján együttes egyébként 1976-ban alakult és azokat a dalokat, melyek négy, egymást követő lemezen jelentek meg, ma is nagyon jól ismeri a közönség.

A zenekar 1999-ben Új Bojtorján néven alakult újjá, az egykori legendás Bojtorján együttes gitárosa, énekese, dalszerzője, Pomázi Zoltán vezetésével.

Ajánló


Kökény Attila és Rakonczai Viktor 2022-ben újra "egymásra találtak" és elhatározták, hogy közös munkába kezdenek, melynek első nyilvános előadása Debrecenben…

A Jazz Side Story első kiadása 2018-ban egymást követően kétszer megtöltötte a Fesztivál Színházat. Szőke Nikoletta, Gájer Bálint és zenésztársaik…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!