Program


40 éves a Szentendre Táncegyüttes - Jubileumi Gála

40 éves a Szentendre Táncegyüttes - Jubileumi Gála

Idén 40 éves a Szentendre Táncegyüttes, ebből az alkalomból várjuk szeretettel a táncot és a Szentendre Táncegyüttest szerető kedves érdeklődőket két napos jubileumi gálaműsorunkra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 10. vasárnap, 18:00

Idén 40 éves a Szentendre Táncegyüttes, ebből az alkalomból várjuk szeretettel a táncot és a Szentendre Táncegyüttest szerető kedves érdeklődőket két napos jubileumi gálaműsorunkra. Szentendrén, a Hamvas Béla Pest Megyei Könyvtár színháztermébe, december 9-én szombaton és 10-én vasárnap 18 órakor kezdődően. A Szentendrei Kulturális Központ és a Szentendre Néptáncegyütteséért Alapítvány mindenkit szeretettel vár!

Ajánlatunk


Különleges koncertre készül Bocskor Bíborka zenekara: a Magashegyi Underground ritkán szokott akusztikus koncerteket adni – az elmúlt évtizedek „csendesülős” hulláma őket valamiért elkerülte. a Városmajori Szabadtéri Színpad ez irányú felkérésének végül a korábbi közös szép emlékek után – kétszer adtak itt szimfonikus koncertet, 2016-ban és 2019-ben – nem tudtak ellenállni.

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Puccini: Messa di Gloria László Boldizsár, Kendi Lajos – ének Budapesti Akadémiai Kórustársaság Taipei Philharmonic Chamber Choir Budafoki Dohnányi Zenekar…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!