Program


"4 VILÁG, 4 ÉVSZAK" - Korcsolán Orsolya és az Anima Musicae Kamarazenekar

"4 VILÁG, 4 ÉVSZAK" - Korcsolán Orsolya és az Anima Musicae Kamarazenekar

A produkció a klezmer, a romantikus zene, a liturgikus dalok és a barokk kor találkozását ígéri egy könnyű, későnyári estén.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. szeptember 8. csütörtök, 19:00

24. Zsidó Kulturális Fesztivál
2022. szeptember 4-12.

„4 VILÁG, 4 ÉVSZAK”
KORCSOLÁN ORSOLYA ÉS AZ ANIMA MUSICAE KAMARAZENEKAR

Velence zsidónegyede a Cannaregio pezsgő utcáival már a barokk korban magával ragadta az embereket, s nem lesz ez másként a mostani műsor varázslatos „zenei utazásán” sem, amelyen Korcsolán Orsolya világjáró hegedűművész és az Anima Musicae Kamarazenekar kalauzol minket.

Négy világ találkozik: Max Bruch romantikája, amely az őszi ünnepek legszebb liturgikus dallamait hozza el a koncertermekbe; az ifjú Mendelssohn pezsdítő, vibráló vonósszimfóniája; Jávori Fegya hegedűre és zenekarra komponált klezmer-Doynája; valamint a barokk legnagyobb olasz mestere, Antonio Vivaldi Négy évszak című versenyműve magával ragadó estét kínál a hallgatóknak. Igazi nyáresti kalandozásra hívnak mindenkit világok és évszakok között a Rumbach utcai zsinagóga különleges épületében.

Program:
Max Bruch: Kol Nidre
Felix Mendelssohn Bartholdy: 7. D-dúr vonós szimfónia
Jávori Ferenc: Doyna
Antonio Vivaldi: Négy évszak

* Az időpont változtatás jogát fenntartjuk!
* Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Ajánló


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!