Program


39. Tavaszi Fesztivál - BARANGOLÓ-Kecskemét Táncegyüttes Tavaszi Fesztivál műsora

39. Tavaszi Fesztivál - BARANGOLÓ-Kecskemét Táncegyüttes Tavaszi Fesztivál műsora

A VilágHírös Kecskemét Táncegyüttes idei külföldi szerepléseinek premier bemutatója „kicsit másképp”.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 12. péntek, 19:00

Az idei évben 3 külföldi bemutatóra indul a Kecskemét Táncegyüttes Magyarországot, Kecskemét hírös városát képviselve nemzetközi fesztiválokon, versenyeken: Isztambulba, Süleymanpasa(Rodostó) városba és Brazíliába egy világversenyre utaznak.

Műsorukban kis ízelítőt láthat a közönség rendhagyó módon a külföldi repertoárokból, megfűszerezve a műsort videó és képi prezentációval az együttes eddigi éveinek sikeres nemzetközi szerepléseiről, szöveges kiegészítésekkel műhelytitkokról, kulisszák mögötti, próbatermi hangulatokról; azaz hogy hogyan készül a Kecskemét Táncegyüttes egy-egy ilyen megmérettetésre.

Ajánlatunk


Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Az Anconai szerelmesek kacagtatóan fordulatos, kedvesen pikáns, szellemes, zenés összekacsintás a hetvenes évek olasz slágereivel. Szerelem, slágerek, tánc, gegek, csipetnyi erotika, poénok, kacagás, happy end.

Ajánló


Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!