Program


3 × j(A)zz! | Peter Rom's Wanting Machine (AT)

3 × j(A)zz! | Peter Rom's Wanting Machine (AT)

Peter Rom, az Opus Jazz Club egyik legnagyobb becsben tartott, visszatérő művésze első szólóprojektjeként aposztrofálja a Wanting Machine-t. A szóló persze nem hagyományos módon értendő, hiszen a gitáros-zeneszerző – a bécsi JazzWerkStatt társalapítója és kreatív elméje – legkedvesebb zenészbarátait gyűjtötte maga köré, és mindenfajta előfeltevéseket levetkőzve kezdett nekik zenét írni.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 15. péntek, 20:00

„Csodálom Franz Kafka képzeletét. A karakterei időről időre rádöbbennek, hogy rosszul mérték fel a helyzeteket. A körülöttük lévő világ stabilnak tűnik, de kiderül, hogy valójában minden bizonytalan, elmosódott és kétértelmű. Mindig is olyan zene után kutattam, ami több szinten működik. Mint egy hologram: rátekintünk, keresztüllátunk rajta, de más szögből már teljesen másnak néz ki” – vallott legfőbb inspirációs forrásáról.

A Wanting Machine zenéjét hallgatva néha nem lehet eldönteni, melyik hangért melyik hangszer felelős. Különféle játéktechnikák és manipuláció segítségével a hangszerek különböző karaktereket öltenek, a hangzások összemosódnak, eltűnnek, majd megváltozott formában bukkannak fel újra. Peter Rom kompozíciói sokszor új irányt vesznek, és hol hirtelen, hol fokozatos halmazállapot-váltáson mennek keresztül: megolvadnak, feloldódnak, majd megfagynak.

Közreműködik:

Pamelia Stickney - theremin
Peter Rom - gitár
Manu Mayr - nagybőgő
 Michael Prowaznik - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Telefon: +36 1 216 7894

Ajánlatunk


Az egyik legismertebb magyar szent legendája színesen elevenedik meg Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde musicalében. Cseke Péter rendezésében, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház látványos előadása kiváló művészek szavain, énekén, színpadi produkcióján keresztül mutatja be a történelmi pillanatot, „a szerelem szentjének” sorsát és korát, amely ma is szívhez szóló tanulságokkal szolgál.

A színpadon 22 Re-Production táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! Főbb szerepekben: Szabó Máté, Sánta László, Füredi Nikolett, Koós Réka, Fésűs Nelly, Lux Ádám, Tóth Sándor, Janik László, Magyar Viktória, valamint a 2023. május 29-i csepeli pünkösdi bemutatótól Kriszta szerepében Kóbor János „Mecky” életműörököse: Kóbor Léna.

Ne hagyja ki a gyönyörű zene felejthetetlen estjét, amelyen a világ egyik legkiválóbb zongoristája és zeneszerzője, Ludovico Einaudio dallamai csendülnek fel egy briliáns cseh zongorista előadásában.

Ajánló


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

VIII. Henrik az angol történelem talán egyik legkülönösebb szereplője, aki nemcsak szélsőséges tetteinek lenyomatát hagyta az utókorra, hanem hat házasságának…

Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!