Program


2.Katharina Blum elvesztett tisztessége-Budaörsi Latinovits Színház
2

2.Katharina Blum elvesztett tisztessége-Budaörsi Latinovits Színház

Katharina Blum példaértékűen szabályos magányos élete megváltozik az egyéjszakás kaland után, A kezdetben naiv, ártatlan lélek lassan rájön, hogy mi mindent meg lehet vele tenni..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 27. szombat, 19:00

Heinrich Böll – Bereményi Géza:
Katharina Blum elvesztett tisztessége
 
Ez a bizarr történet egy sikersztori az 1970-es évek Nyugat-Németországban. Katharina Blum példaértékűen szabályos magányos élete megváltozik az egyéjszakás kaland után, A kezdetben naiv, ártatlan lélek lassan rájön, hogy mi mindent meg lehet vele tenni. A szerelmes nő életét, önbecsülését, ártatlanságát, tisztességét felfalja a kor, az idő, a bulvársajtó.

Az előadás elnyerte a közönségdíjat a Szemle Pluszon, a főszereplő Hartai Petra pedig a Budapest a fiatal tehetségekért díjat kapta meg.

Szereplők:  
Mertz Tibor, Takács Katalin, Hartai Petra, Spolarics Andrea, Bregyán Péter, Fröhlich Kristóf, Böröndi Bence, Páder Petra,
Chován Gábor, Ilyés Róbert, Kaszás Gergő, Kocsó Gábor, Kolnai Kovács Gergely, Bánki Mihály, Juhász Vince, Takács Zalán

Rendezte: Máté Gábor

A Budaörsi Latinovits Színház előadása
Az előadás hossza: 110 perc, szünet nélkül.

Ajánlatunk


Nem titok, hogy Snétberger Ferenc, a 2024/25-ös évad művésze legkedvesebb zenészpartnerei közé tartozik Anders Jormin svéd bőgős és Joey Baron amerikai dobos.

Van a Bajza utca sarkán egy kis palota. A józsefvárosi Nagytemplom utcai bérházban pedig izgatott a készülődés. Pünkösdi Kató színinövendék a Csókos asszony címszerepét játssza. Ünneplik őt meg eljegyzését Dorozsmay Pista zeneszerzővel. A vőlegény azonban átmulatja az éjszakát, zálogba csapja a jegygyűrűket, és megszökik Rica Macával. A botrányos megcsalatás után érkezik Tarpataky báró, a híres mecénás. Katónak pedig dönteni kell: palota és gazdagság, csillogással kecsegtető siker vagy a szegényes bérházban eltöltött élet boldogságra vágyakozva. Zerkovitz Béla egyik legnépszerűbb, örökzöld, operettje csupa humor, szenvedély, szerelem, színház a békebeli Pestről, amikor olyan slágerek csendülnek fel többek között, mint az Asszonykám, adj egy kis kimenőt, az Éjjel az omnibusz tetején, a Gyere, te nímand, a Mi, muzsikus lelkek, valamint a műfaj és a darab emblematikus dala, a Van a Bajza utca sarkán... kezdetű sláger.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Ajánló


Vajon tisztában vagyunk-e saját szexualitásunkkal? Vagy csak követjük az elvárásokat, melyeket a társadalom, barátaink, partnerünk vagy saját nemünk képviselői támasztanak…

Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!