Program


27. DUNA KARNEVÁL GÁLA
2

27. DUNA KARNEVÁL GÁLA

A karneváli események egyik koronája minden évben a Margitszigeti Szabadtéri Színpad mesés környezetében bemutatott gálaműsor, a külföldi és hazai táncegyüttesek közel 300 művészének egyedülálló, közös műsora.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 10. péntek, 20:00

27. DUNA KARNEVÁL GÁLA

1. VILÁGKARNEVÁL

Az este első részében bemutatkoznak a karneválra meghívott külföldi együttesek Albániától Grúziáig.

2. A MAGYAR IFJAKHOZ, AVAGY VIRÁG VAGY TE HAZÁM IFJÚSÁGA

Előadásunkban a Petőfi évforduló alkalmából a költő forradalmi és szerelmi verseinek eszmeiségét, az ifjúsághoz szóló, jelenben is érvényes üzeneteit idézzük meg a táncok, zenék és Petőfi lírája szövetében.

Ünnepi műsorunk nem csak tiszteletadás Petőfi Sándor emlékének, hanem az újra és újra ébredő magyar lélekhez szóló gondolatainak eggyé olvasztása a kortalanság és egyetemesség jegyében.

A művészeti együttműködésben megvalósuló előadásban a Duna Művészegyütteshez és a Magyar Állami Népi Együtteshez neves hazai táncegyüttesek és zenekarok csatlakoznak.

Szerkesztő koreográfus: Mihályi Gábor Harangozó Gyula-díjas, kiváló művész
Zenei vezető: Dulai Zoltán
Koreográfus-rendező: Juhász Zsolt Harangozó Gyula-díjas

Az est rendezője: Mucsi János, Harangozó Gyula-díjas, érdemes művész

Ajánlatunk


1958, nyara – Éktelen drága gyémántot hoznak a Minneapolis City Bankba. Egy notórius fegyenc megszökteti magát, hogy lecsapjon a kőre, közben beszáll mellé a kretén haverja, a szélhámos csaja, meg egy... karbantartó. Elcserélt személyazonosságok, titkolt tervek, szerelmi háromszögek, és egy város, ahol lassan a díszpolgár is gengszter. Ludwig herceg gyémántja pedig csak arra vár, hogy valaki, végre, lopja már el.

Richardnak valami hiányzik a munkahelyére való mindennapi ingázáson és a családi életen túl. Mígnem egy szép napon, hazafelé tartva a vonatablakból észrevesz egy titokzatosan vonzó, fiatal nőt...

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Ajánló


Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise…

Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!