Program


23/24 Házaspárbaj pr.

23/24 Házaspárbaj pr.

Yasmina Reza az Öldöklés istene című fekete komédiáját Házaspárbaj címmel tűzzük műsorra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 22. péntek, 19:00

Az előadásban a szituáció és a verbalitás teszi komédiaszerűvé a darabot, annak ellenére hogy súlyos kérdéseket feszeget: az ember elállatiasodásával foglalkozik. A sztori: két kisgyerek összeverekedésének apropóján az áldozat szülei meghívják a támadó gyerek szüleit a lakásukba, hogy tisztázzák a dolgokat. A dramaturgia hullámzik, egyszer keserű a hangvétel, máskor szarkasztikus és egyben roppant szórakoztató. Az előadás noha súlyos témát feszeget, igazán minőségi kiapcsolódást nyújt.

Székfoglaló PREMIER Bérlet előadása.

Rendező: Bakos-Kiss Gábor (Jászai Mari- és Vastaps-díjas)

Ajánlatunk


"Tudom én jól, az a baja a világnak, hogy nem tehénpásztorok kormányozzák. Ha én valamikor miniszter leszek, mindent a visszájára fordítok. A csősztől elveszem a bunkósbotot. A pofonokat végképp eltiltom. Aki vét a törvény ellen, felpofoztatom a bakterrel. Az ország vászontarisznyájára lakatot tetetek, nehogy kilopják belőle a pénzt.

Igazi örömzene vígszínházi színészektől!

Párizs a Margitszigetre költözik egy éjszakára! Tomboló zene, repülő fodrok, kalapok és csókok!

Ajánló


Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

Corie Bratter – László Lili Paul Bratter – Rohonyi Barnabás Mrs. Banks, Corie anyja – Kerekes Éva Victor Velasco, felső…

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!