Program


23/24 A főszereplő (Szécsény)
6

23/24 A főszereplő (Szécsény)

A főszereplő című előadás egy vígjátéki elemekkel dúsított krimi, amiben sosem tudjuk éppen ki mond igazat, ki játszik szerepet és ki a gyilkos. Akárcsak a színházban.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 18. hétfő, 18:00

megannyi színházi előadás, történet és anekdota nyomán

Egy vidéki társulat bemutatóra készül. A bemutatóra várják a Vidéki Színházak Fesztiváljának szervezőit is, akik, ha minden jól megy, meghívhatják az előadást a fővárosba. Mindenki remél valamit ettől a fővárosi bemutatkozástól. Egy zsíros pesti szerződést, kritikai sikert, egy rendezői meghívást egy nagy művészszínházba, egy új közönségréteget vagy extra támogatást.

A társulat éppen túl van egy mondhatni sikeres főpróbán, amikor a levezető italozás után a vezető színésznő, a darab főszereplője meghal. A színházat lezárja a rendőrség. A nyomozás közben a próba nem állhat le, az esti előadást nem lehet lemondani, a gyilkos pedig szabadlábon. Egy művészetellenes nyomozó érkezik a színházba, aki a próbák közben próbálja felgöngyölíteni a gyilkosságot.

Írta: Horváth János Antal

Rendező: Susán Ferenc

Ajánlatunk


Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november végén legendás filmzene koncertjeinken, melyek mindig óriási érdeklődésre tartanak számot, köszönhetően a kiváló filmzenékkel és filmes képi világgal, illetve Hollerung Gábor élvezetes konferálásával és szuggesztív vezényletével összeállított, igazán egyedi koncertélménynek. Ezúttal is a filmzeneirodalom legjavából válogatunk, az örökzöldek mellett a legújabb sikerfilmek zenéit is műsorra tűzve.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi…

Ajánló


Wayne Eagling – Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

Caramel 2024. nyarán is visszatér a Margitszigetre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!