Program


20/21 Az orfeumtól a retró klubig vjb

20/21 Az orfeumtól a retró klubig vjb

Különleges múltidéző zenés időutazás a múlt század 20-as, 30-as éveitől az 1960-70-es évek népszerű slágereihez – mindez megfűszerezve némi humorral.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 26. szombat, 19:00

Különleges múltidéző időutazásra invitáljuk a 20. század könnyedebb zenei világát kedvelő nézőinket. A vidám összeállításban elhangzik a múlt század 20-as, 30-as éveiből több kuplé, sanzon, valamint ismert operett-dallam és természetesen az 1960-70-es évek népszerű slágerei is – mindez megfűszerezve némi humorral.Az előadásban többek között olyan számok csendülnek fel, mint: Éjjel az omnibusz tetején, Hétre ma várom a Nemzetinél, Kellene ma éjjel egy kis hacacáré, A jányok, a jányok, a jányok anygyalok, Járom az utam, Egy szál harangvirág, Csak egy tánc volt, Mindenkinek van egy álma, Jaj úgy élvezem én a strandot vagy a Nem az a fontos, az ember hány éves...

Előadásunkat könnyed, zenés színházi est, valamint ünnepi- és pódiumműsor gyanánt éppúgy ajánljuk, mint fesztiválokra, szabadtéri és alkalmi rendezvényekre.

 

Szereplők:Házi Anita
Németh Anna
Simon Kata
Erdélyi Gábor (T.Pataki emlékgyűrűs és Zenthe-díjas)
Farkas Zoltán (Zenthe-díjas)

Zongorán közreműködik – Darvas Ferenc (Erkel Ferenc- és Fényes Szabolcs-díjas)Konferanszié – Simon Lajos

 

Alkotók:Rendező - Susán Ferenc (Vastaps-díjas, T.Pataki emlékgyűrűs)
Szerkesztő és dramaturg - Sándor Zoltán (Balassi-díjas)
Díszlet- és jelmeztervező - Pallós Nelli
Koreográfus - Sebestyén Csaba (Harangozó Gyula-díjas)

Ajánlatunk


Nagy siker Európában: Norvégiától Olaszországig, Portugáliától Bulgáriáig, a nagy szimfonikus zenekar, a Lords of the Sound végre Magyarországra érkezik a Hans Zimmer zenéje című nagyszabású műsorával. A Dűne, A Karib-tenger kalózai, Pókember 2, Sherlock Holmes, Madagaszkár, Csillagok között, A Da Vinci-kód, Pearl Harbor, Gladiátor, Mission Impossible, és a legendás Hans Zimmer sok más műve a híres Lords of The Sound szimfonikus zenekar előadásában!

Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több…

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Akár egy Agatha Christie krimi a Sex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!