Program


15. Boogiefeszt - Boogie Cocktail
4

15. Boogiefeszt - Boogie Cocktail

Magyarország legnagyobb boogie woogie fesztiválja idén is visszatér, hogy egy felejthetetlen hétvégét szerezzen minden érdeklődő számára. A 15. Jubileumi Boogiefeszten élőzenés táncos est, fergeteges kétrészes koncert show és afterparty is vár rád.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 8. péntek, 18:00

Nem bírsz ülve maradni a pörgős boogie woogie dalok hallatán és áttáncolnád az egész estét velünk? A Boogie Cocktail programot neked találták ki!

A Boogiefeszt első napján megrendezésre kerül a sokak által várt Boogie Cocktail program, ahol a műfaj kedvelői egy vacsorával egybekötött zenés-táncos esten vehetnek részt. Élő zene, hatalmas tánctér és finom falatok várnak rád!

A fesztivál összes fellépője hallható lesz élőben, miközben hidegtálas vacsora várja a partyra érkezőket. Aki kedvet érez hozzá, táncra is perdülhet a pezsgő dallamokra, hiszen nagy tánctér várja a bulizni vágyókat. Az exkluzív esten az élő zenét a fesztivál külföldi és hazai előadói biztosítják. Az örömzenélés élménye mellett remek alkalom a művészekkel való közvetlen találkozásra is.

Tehát itt az ideje a táncos cipőket felhúzni és irány az év legnagyobb boogie woogie party-ja!

Benne van a boogie a lábadban?

A jegy ára tartalmazza a belépést a Boogie Cocktail programra, a hidegtálas vacsorát és egy welcome drinket.

Fellépők:
Red Roosters (HU), Mike Sanchez (UK/ESP), Christoph Steinbach (AT), Albert Koch (DE), Sondre Olsen-Bye & Tanya Georgiievska (NOR/UKR), Masi Saurén & Anna Tyutyunyuk (FIN/RUS), Pleszkán Écska (HU), Dániel Balázs Boogie Woogie Trió (HU), Dániel Balázs (HU), Meglepetésvendégek

Ne hagyd ki a fesztivál többi programját sem!

Ajánlatunk


Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel produkciója.

Ünnepi Gála a Magyar Operett Napja tiszteletére

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Az alábbi területekre érvényes a belépőkártya: Szálkahalmi tanösvény, Hortobágy‐halastavi tanösvény, Górési tanösvény és Fekete‐rét tanösvény, A Hortobágyi Halgazdaság Zrt. kezelésében…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!